0
0,00 €

Rakennuksen paikan merkintä

Jos rakennuslupa on haettu sähköisestä lupapalvelusta, voit tilata rakennuksen paikan merkinnän sähköisesti. Saat lisätietoa tuotekuvauksesta tai asiakaspalvelusta 02 262 4565. Yhdellä tilauksella voi tilata yhden rakennusluvan mukaiset rakennusten merkinnät. Lue ohjeet tuotekuvauksesta.

Hinta: avoin (alv 0%)
Laskutus jälkikäteen toteutuman mukaisesti.
 
Tuote vaatii sijainnin. Lisää kohde alla olevalla kartalla, ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin. Mikäli et voi lisätä kohdetta kartalle, kirjoita tarkat tiedot Lisätietoja kenttään.
Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta, paina Tuotekuvaus painiketta.
 
Lisää tilaukseen kohde antamalla osoite tai napsauttamalla Osoita kohde kartalta.
 
Tuotteen kohde on Kiinteistö
tai

Kohteet

Ei kohteita.
Tasot

Rakennuksen paikka ja korkeusasema merkitään maastoon ennen rakentamisen aloittamista. Merkintä tehdään asiakkaan tilauksesta sen jälkeen, kun rakennuslupa on myönnetty.

 

Rakennuksen tai rakennelman merkinnän taksa vaihtelee kohteen koon ja tyypin mukaan. Rakennuksen merkinnän taksa sisältää 4 merkintäpistettä ja laajennuksen 2 merkintäpistettä. Rakennuksen merkinnän taksaan sisältyy rakennuksen sijaintikatselmus.

 

Jos rakennuslupaa ei ole haettu sähköisesti tai rakennuslupakuvia ei ole toimitettu rakennusvalvontaan sähköisinä on tilaus tehtävä Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelussa osoitteessa Puolalankatu 5. Tilaukseen on liitettävä leimatut rakennuslupakuvat.

 

Yhdellä tilauksella voi tilata yhden rakennusluvan mukaiset rakennusten merkinnät.

 

Anna Lisätiedot -kenttään kohteen osoite.

 

Huomioithan, että tuotteen hinta ei sisälly rakennuslupamaksuun!
Lue lisätiedot ja hinnasto. 

 

Lisätiedot

Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelu
Puolalankatu 5 (Turku-piste)
puh. 02 262 4565
kartat@turku.fi