0
0,00 €

Johtokarttaote

Maksuton johtokarttaote Turun kaupungin yleisillä alueilla olevista maanalaisista johdoista, kaapeleista, laitteista ja rakennelmista kaupungin karttapohjalla. Aineisto toimitetaan normaalisti PDF-formaatissa ja erikseen pyydettynä DWG:nä tai paperitulosteena. Kirjoita "Lisätietoja" -kohtaan esimerkiksi kartan käyttötarkoitus ja kohteen katuosoite.

Hinta: 0,00 € / kpl
 
Tuote vaatii sijainnin. Lisää kohde alla olevalla kartalla, ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin. Mikäli et voi lisätä kohdetta kartalle, kirjoita tarkat tiedot Lisätietoja kenttään.
Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta, paina Tuotekuvaus painiketta.
 
Piirrä tuotteen tilausalue kartalle. Siirry kartalla osoitteeseen napsauttamalla suurennuslasia kartalla.
 

Kohteet

Ei kohteita.
Tasot

Johtokartalla esitetään Turun kaupungin yleisillä alueilla olevat maanalaiset johdot, kaapelit, laitteet ja rakennelmat päällekkäin kaupungin karttapohjalla. Kartalla esitetään kaikkien niiden tahojen johtokartat, joiden kanssa kaupunki on solminut johtokarttapalvelusopimuksen. Katso lisätiedot johtokarttapalvelun verkkosivuilta.

 

Kirjoita "Lisätietoja" -kohtaan esimerkiksi kartan käyttötarkoitus ja kohteen katuosoite.


Järjestelmä palvelee suunnittelijoita, maaperätutkijoita, urakoitsijoita, sekä myös yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Johtokarttapalveluun ei sisälly johtoihin kohdistuva erityistietämystä, vaan hakijan tulee kohdistaa mahdolliset johtotietoja koskevat erityiskysymykset suoraan johtoyhtiöille. Myös kaapelinäytöt on tilattava johtoyhtiöiltä erikseen.

 

Tilaus tulee tehdä 2-3 päivää ennen noutoa tai työn aloittamista.

 
Johtokarttaote on maksuton.

 

Lisätiedot

Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelu
Puolalankatu 5 (Turku-piste)
puh. 02 262 4508
johtokarttapalvelu@turku.fi